Soes 1 jaar

Ik ben 1 jaar!! En al 9 maanden kantoorhond bij Seventrees.

Soes 1 jaarNa het eerste jaar krijg je bij Seventrees je eerste beoordeling en hoor je of je contract verlengd wordt. Gelukkig heb ik nu al van Marleen gehoord dat mijn contract als kantoorhond verlengd wordt voor onbepaalde tijd!! Daar ben ik heel blij om want ik vind het leuk op kantoor en ik vind mijn collega mensen ook lief. Met Jacco is het altijd gezellig en mag ik mee koffiedrinken, bij Tony mag ik stiekem op schoot liggen terwijl hij eigenlijk zegt dat hij niet van honden houdt. Nou, dan ben ik zeker de uitzondering. Net als voor alle andere medewerkers heb ik ook een POP.  Nee, niet om mee te spelen (helaas) maar het is een Persoonlijk Opleidingsplan. Hendrik-Jan heeft dat gemaakt, zoals hij met  alle medewerkers doet. In het mijne staat dat ik na de puppy cursus die ik met succes heb afgerond, in 2023 ook nog de vervolgcursus ga doen en misschien mag ik als ik daarvoor slaag wel op speurtraining! Leon neemt soms zijn hond mee. Ik vind dat een leuke hond, hij is meer senior en ik kan denk ik best veel van hem leren. Verder is er veel ‘training on the job’, dat werkt bij mensen heel goed maar in mijn geval zegt Marleen gewoon wat wel en niet mag.

Anouk de Salesconsultant is ook veel op kantoor,  ik kan wel merken dat zij zelf ook een hond heeft want ze kan heel goed met me omgaan. Er zijn ook af en toe andere gezellige mensen. Die zitten “op de bank” zegt Marleen. Ik vind dat raar, want er is geen bank op kantoor en als die er was mag ik er niet op liggen want dat mag thuis ook niet.  Er is wel een pooltafel en een voetbalspel. Daar spelen ze wel mee. Ik mag nooit mee doen, want knagen aan de keu is verboden en ik kan niet bij het balletje van het voetbalspel. Gelukkig spelen ze ook af en toe met mij.

In mijn beoordeling stond dat ik het papier en karton versnipperen niet meer op kantoor hoef te doen, want het geeft te veel troep. Ook klieder ik nog te veel met mijn waterbak. Het halen van de schoonmaakemmer en knagen op de doekjes wordt ook niet gewaardeerd! Dus daar zitten wel ontwikkelpunten. Maar er stond ook in dat ze blij zijn dat ik niet blaf, gezellig ben en iedereen meerdere malen per dag begroet. Dus er wordt mij gelukkig wel veel vergeven.  Ik had er wel vertrouwen in dat ik mag blijven omdat ik zie dat eigenlijk alle medewerkers die Seventrees aanneemt na een jaar een vaste aanstelling krijgen! Niet alleen ik, maar ook andere junior medewerkers die vorig jaar gestart zijn mogen blijven!

We hebben allemaal na het eerste jaar onze beoordeling gehad met de coach van Seventrees. De anderen werken ook nog ergens anders “bij de klant”. Mijn coach is Marleen maar als hond noem je dat natuurlijk gewoon je baas. Ook heb ik gehoord dat we vaker naar kantoor gaan en dat ik minder bij Marleen thuis hoef te werken. Ik hou veel van verschillende mensen, dus ik zou het ook wel leuk vinden als er weer nieuwe mensen bij Seventrees komen werken. Gelukkig is Marleen bezig om nieuwe mensen te zoeken. Ze zegt dat op deze pagina staat wat je precies moet doen als je ook bij Seventrees wil werken.

Over Soes de kantoorhond
Soes de kantoorhond
Ik ben Soes de kantoorhond bij Seventrees.