5 jaar Seventrees

Jubileum!

Het is alweer 5 jaar geleden dat wij bij de notaris zaten om Seventrees BV op te richten. Het cliché is waar (daarom is het een cliché): de tijd is snel gegaan. In die 5 jaar is er ontzettend veel gebeurd: Een eigen kantoor, medewerkers in dienst genomen, breder pallet aan klanten, maar ook op privé gebied: bruiloften, verhuizingen, kinderen…

Een kleine 5 jaar geleden hebben wij onze eerste grote stap gezet: het aannemen van onze eerste werknemer. Vanaf dat moment waren we geen ZZP-ers meer, maar voelden we pas echt de verantwoordelijkheid van het runnen van een eigen bedrijf.

Na die eerste werknemer hebben we nog veel stappen gezet en ook meer mensen aangenomen. Natuurlijk zijn er gedurende die jaren ook weer medewerkers vertrokken, maar dat hoort er ook bij. Nu hebben we een leuke en diverse groep collega’s met uiteenlopende achtergronden en ervaringen, zowel zakelijk als privé. Dat maakt samenwerken op een project, onze team meetings, borrels en fun-events ook altijd heel leuk en gezellig. Helaas staan alle fysieke meetings vanwege corona natuurlijk nu even op een laag pitje, we kijken uit naar het moment dat ze weer terugkomen.

Naast het aantrekken van eigen medewerkers is het de afgelopen 5 jaar ook gelukt om een flinke groep ervaren professionals aan Seventrees te binden (onze associates). Zij hebben een grote rol gespeeld in onze successen gedurende deze tijd. Het is altijd leuk om met deze ambassadeurs samen te werken op projecten en om ze op de borrels en events te spreken waar ervaringen gedeeld en uitgewisseld worden met onze eigen medewerkers.

In de afgelopen 5 jaar hebben we onze interne organisatie steeds professioneler gemaakt door het beter neerzetten van office management, HR en Sales. Tevens zijn we van een virtueel kantoor naar een fysiek kantoor in Haarlem gegaan.

Tot slot: uiteindelijk deden we dit allemaal voor onze klanten, grote en kleine, maar altijd op uitdagende projecten. Zowel in de bankensector (waar we een groot netwerk hebben) als ook daarbuiten (waar ons netwerk groeiende is). Opdrachtgevers zijn tevreden daarom worden we ook vaak teruggevraagd. Dat blijft natuurlijk het mooiste bewijs dat we goed werk hebben afgeleverd!

Op naar de volgende 5 jaar!

Leon, Tony, Hendrik-Jan en Jacco

Over Marleen Jansen
Marleen Jansen
Marleen Jansen is HR Business Partner bij Seventrees.