Hindernis

Uitdagingen!

Uitdagingen vind je overal, zowel op zakelijk als op sportief gebied. De oplossing ligt altijd in een combinatie van het bewaren van overzicht, het juist inschatten van risico’s en het zoeken naar de samenwerking.

De training hierin is bij mij al op jonge leeftijd begonnen. In mijn vrije tijd ben van jongs af aan al tussen de paarden te vinden. Het mooie aan deze sport is dat je de prestatie samen met je paard moet leveren. Alle paarden hebben wel een eigen karakter. De gebruiksaanwijzing krijg je er nooit bij, die moet je zelf ontdekken. De voornaamste les die ik daarin heb geleerd is die van vallen, opstaan en weer doorgaan. Fouten maken mag, de beloning volgt zodra je het goed doet.

Overigens geldt dit volgens mij dit voor alle sporten. Ik geloof oprecht dat je door regelmatig te sporten leert incasseren en als persoon weerbaarder wordt.

Zakelijk gezien heb ik 3 jaar geleden de overstap naar Seventrees gemaakt. Voor die tijd werkte ik jarenlang in verschillende functies bij dezelfde werkgever. Ik wilde mijn werkervaring uitbreiden door projecten te doen bij  diverse opdrachtgevers, liefst in verschillende bedrijfstakken. Ik had het idee dat ik met de kennis die ik in de loop de jaren had opgedaan ook bij andere bedrijven van toegevoegde waarde kon zijn.

Afgelopen week werd ik door een van de partners van Seventrees benaderd of ik interesse heb om een nieuwe collega te gaan coachen in zijn opdracht. Een mooi blijk van waardering en vertrouwen en voor mij weer een nieuwe uitdaging! Ook in het coachen kan ik zowel mijn werkervaring als mijn jarenlange ervaring in de omgang met paarden goed gebruiken.

Over Jantina Vos
Jantina Vos
Ik ben een Sr. business analist en product owner bij Seventrees. Complexe vraagstukken in een complex stakeholderveld? Hoe ingewikkelder het lijkt, des te interessanter vind ik het.