Triggers

Ontdek je toekomst bij Seventrees tijdens De Nationale Carrièrebeurs

Op 22 en 23 maart vindt in de RAI Amsterdam de 26e editie plaats van De Nationale Carrièrebeurs. De toegang is gratis. Seventrees nodigt je uit voor een unieke ontmoeting op deze beurs.

Seventrees is meer dan een consulting bedrijf; wij zijn innovators, probleemoplossers, en bovenal een gemeenschap die streeft naar impact. Van banking tot tech, healthcare, en de publieke sector – onze projectmanagers, business analisten, en data analisten maken dagelijks het verschil. En jij? Zie jij jezelf al schitteren in deze dynamische wereld?

Ontmoet Seventrees op De Nationale Carrièrebeurs
Play

Jouw groei is ons doel

Bij ons zijn er geen vastgeroeste paden. Of je nu een achtergrond hebt in de horeca, of in de wetenschap, jouw unieke perspectief is wat telt. Dankzij onze platte en informele organisatiestructuur krijg jij de ruimte om mee te bouwen aan ons en onze klanten te helpen bij hun groei en innovatie. Wij vieren verschillen! Bij Seventrees draait het allemaal om wat je meebrengt: je vaardigheden, je leergierigheid en je ervaring.

Work hard, play hard!

Open, betrokken, en vol korte lijnen waar samenwerking en plezier hand in hand gaan. Ons team zegt het zelf: bij Seventrees werk je niet alleen hard, je maakt ook deel uit van een warme, professionele familie.

Spreekt dit je aan? Kom dan langs op onze stand, ontmoet onze collega’s en wissel van gedachten.

Boost je carrière met Seventrees

Jouw ontwikkeling staat voor ons voorop: elke medewerker krijgt een persoonlijke coach, een partner of Senior Consultant, die jou begeleidt op je pad. Met maandelijkse gesprekken, continue feedback, en een community van inspirerende collega’s en partners, is jouw groei gegarandeerd.

Meer over werken bij Seventrees vind je op deze pagina en bekijk hier onze vacatures.

Opleidingsprogramma met erkende certificaten

Op de beurs vertellen we je graag over hoe we jouw carrière een boost kunnen geven en hoe we jouw kwaliteiten inzetten bij de mooiste bedrijven van Nederland. Of je nu de beste data-analist wilt worden of de wereld van businessanalyse wilt verkennen: wij helpen je groeien met ons opleidingsprogramma, erkende certificaten, coaching en een community van inspirerende partners en collega consultants.

Foto: Business Analist / Data Analist Kristel (links) en Data Analist Michel (rechts) gingen je voor

WerkenBij-850_550
AI chatbot Séven

Innovatie en AI

De toekomst is nu. Bij Seventrees werken we met de nieuwste AI-technologieën, zoals onze eigen AI-chatbot Séven. Op onze stand kan je kennismaken met Séven en allerlei vragen stellen over werken bij Seventrees. Kom langs en ervaar zelf hoe innovatie bij ons in de praktijk gebracht wordt.

Jouw gesprek is een boom waard

Voor elk gesprek tijdens de beurs plant Seventrees een boom. Zo draagt jouw carrièregesprek niet alleen bij aan jouw toekomst, maar ook aan een groenere planeet.

Registreer je gratis voor De Nationale Carrièrebeurs en bezoek Seventrees op stand 190. Ontdek hoe jouw carrière en onze planeet samen kunnen groeien.

Laten we samen impact maken. Zien we je daar?

Boom planten
Bezoek Seventrees op De Nationale Carrièrebeurs

Blogberichten over De Nationale Carrièrebeurs 2024

AI HR-chatbot

Lancering AI-HR-assistent Sèven

Ontmoet Sèven, de innovatieve AI-HR-assistent van Seventrees, speciaal ontwikkeld voor de Nationale Carrièrebeurs.
De Nationale Carrièrebeurs

Geef jouw carrière een boost op De Nationale Carrièrebeurs

Ben je klaar om je carrière een boost te geven? Wissel dan van gedachten met onze experts tijdens de Nationale Carrièrebeurs.