De Nationale Carrièrebeurs

Geef jouw carrière een boost op De Nationale Carrièrebeurs

Ben je klaar om jouw carrière een boost te geven?

Seventrees nodigt je uit voor een unieke ontmoeting op de 26e Nationale Carrièrebeurs op 22 & 23 maart in de RAI Amsterdam.

Seventrees heeft als doel om jouw carrière een boost te geven en om jouw kwaliteiten in te zetten bij de mooiste bedrijven van Nederland. Of je nu de beste data-analist wilt worden of de wereld van businessanalyse wilt verkennen: wij helpen je groeien met ons opleidingsprogramma, erkende certificaten, coaching en een community van inspirerende partners en collega consultants.

Kansen voor wetenschappers

Ook voor wetenschappers biedt Seventrees mooie kansen. Werk je in de onderzoekswereld en heb je interesse om jouw onderzoekstalenten in te zetten buiten het academische veld? Of je nu bezig bent met je PhD of al je eerste stappen in de onderzoekswereld hebt gezet, ontdek de mogelijkheden om je vaardigheden in data-analyse te gebruiken. We zorgen voor een naadloze transitie met alle benodigde opleidingen en erkende certificaten. Je krijgt ondersteuning in je professionele groei en de kans om te werken bij toonaangevende bedrijven.

Duik in de wereld van data- en businessanalyse met onze experts

Ontmoet onze consultants in levende lijve op de Nationale Carrièrebeurs. Vraag alles wat je wilt weten over het leven als consultant, de spannende projecten waar je aan kunt werken en de groeimogelijkheden binnen Seventrees. Ontdek welke trainingen en opleidingen wij jou aanbieden om je carrière vleugels te geven.

AI is de toekomst

Bij Seventrees focussen wij ook op de toepassingen van AI bij onze klanten zoals het inzetten van chatbots. Je kunt op onze stand (190) kennismaken met onze eigen chatbot Séven en vragen stellen over werken bij Seventrees.

Jouw gesprek is een boom waard

Seventrees plant een boom, voor elk gesprek dat we voeren tijdens de beurs. Ons gesprek over jouw carrière draagt dus ook bij aan een groenere planeet.

Registreer je gratis voor de Nationale Carrièrebeurs en kom langs op stand 190. Laten we ontdekken hoe we samen écht impact kunnen maken.

Bekijk ook onze speciale beurspagina.

 

Over Marleen Jansen
Marleen Jansen
Marleen Jansen is HR Business Partner bij Seventrees.